Fokus på kvaliteten

CORIAN BORDPLADER REPARERES OG MONTERES MED STOR ERFARING

Kunne du tænke dig at få monteret en bordplade i Corian i dit køkken eller bryggers? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Inventar Montøren i Randers, kan jeg blandt andet tilbyde reparation, opmåling og montering af Corian bordplader for både privatpersoner og forskellige former for erhverv til gode priser i hele Danmark.​

​Hvad er fordelene ved Corian bordplader?​

Corian bordplader er nogle af de mest populære og eksklusive på markedet, og det er der mange gode grunde til. Nedenfor kan du finde en oversigt over de mange fordele, der er forbundet med at vælge en bordplade i Corian:

  • Du får en utrolig holdbar og modstandsdygtig bordplade
  • Du får en bordplade, der er meget nem at vedligeholde
  • Bordpladen har et flot og minimalistisk udseende, der tiltrækker mange
  • Monteringen kan foregå uden synlige samlinger.

Corian er et materiale, der har en enestående holdbarhed, og som samtidig giver dig en overflade, der holder sig smuk og stabil i mange år. Overfladen er meget hygiejnisk, idet den er modstandsdygtig over for både bakterier, svamp, misfarvninger og urenheder, og den absorberer hverken fugt eller lugt. Derudover er den også meget modstandsdygtig over for ridser og pletter.

Desuden findes Corian bordplader i et utal af forskellige former og stilarter, og du vil dermed kunne få lige præcis den løsning, som passer til din stil, din pris og dine behov.

Limning af bordplade

En Corian bordplade kan fremstilles og monteres uden nogen synlige samlinger. Det betyder, at du kan få en køkkenbordplade og en vask, der går ud i ét. Det er også muligt at samle to Corian bordplader, uden at du vil kunne se samlingen, hvilket ikke gør sig gældende for ret mange andre typer bordplader. Her er det som regel nødvendigt at foretage en limning af bordpladerne, men det slipper du for med bordplader fra Corian.

Jeg står klar med både rådgivning og vejledning

Du er meget velkommen til at tage mig med på dine ideer og indvie mig i dine tanker og drømme fra start af.
Jeg tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så vi ud fra dine ønsker og behov.
Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning, der matcher din bolig og dine krav.

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har behov for gode råd og vejledning.
Også hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige valgmuligheder, der er, når det kommer til bordplader.

INVENTAR MONTØREN

Bogensevej 8 

8940 Randers SV 

CVR: ​30316533